Feedback fra kvindelig Bioanalytiker

Jeg har fået feedback fra en kvinde, der ønsker at være anonym, og det respekterer jeg.

Hvis du har lyst, så læs med nedenfor…

Feedback:
“Da jeg startede mit forløb hos Heidi, havde jeg ingen klare mål, men var nået til en erkendelse af, at jeg var nødt til at handle på min situation.

Jeg befandt mig et sted i mit liv, hvor jeg følte, jeg fuldstændig havde mistet fodfæstet og kontrollen over mit liv. Jeg var meget modløs, og havde flere tydelige stress symptomer.

Heidi hjalp mig først med at finde ro med mig selv og i min situation og derefter tog vi fat på at identificere mine mål og fastholde dem.

Først og fremmest er Heidi et fantastisk engageret og farvestrålende menneske, der formår at skabe de trygge rammer der er nødvendige for selvudvikling. Med Heidis utrolige evne til at lytte og til at holde mig fast, så jeg ikke smuttede udenom når det blev lidt svært, har Heidi med stor omsorg og kærlige skub hjulpet mig til at finde fokus i en svær periode.

Med det rette fokus er jeg stille og roligt blevet guidet gennem stormvejret og er kommet stærkere og klogere ud på den anden side”.

Jeg har langt fra nået alle mål endnu, men jeg er godt på vej.

“Jeg har fået mange nyttige redskaber, som jeg bruger i min hverdag, både privat og i forbindelse med mit arbejde.

Jeg vil give Heidi min største anbefaling. Jeg har fået en stor lyst til at arbejde videre og jeg kommer helt sikkert igen til at benytte mig af Heidis coaching sessioner”.

– Kvindelig Bioanalytiker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.