Feedback fra Agility Seminar 2018

Jeg har fået dejlig feedback fra deltagerne på Agility Seminar 2018 ❤️ Læs med nedenfor …

P.S.  Husk at kigge forbi min Facebookside, eller min hjemmeside på søndag ved middagstid. Jeg glææææder mig, det bliver wauw, intenst og spændende.

 Kh Heidi

 

Feedback fra nogle af sidste års deltagere på Agility Seminaret 2018:

“Jeg er vildt glad for at have lært ”kom til hånd”, den bruger jeg allerede meget til min egen hund og i min undervisning. Der var rigtig god handling til, hvordan man får sendt hunden og kommer hurtigst muligt afsted. Jeg fik også gode råd angående løbefelt på A-bræt. Det er jeg begyndt at bruge og det virker. Jeg kunne rigtig godt lide den måde Jouni gennemgik banen på inden vi løb.
Han var meget god til at forklare hvordan og hvorfor.
Det var super forplejning og I er dejlig gæstfrie. Det var rigtig fine arealer, og en super hyggelig og lærerig dag”.

– Rie

 

“Jeg syntes teoridelen var kanon god, og jeg har siden brugt tingene i min træning. Selve træningen hvor hunde selv skal tænke er lige i min ånd! Sådan burde ALLE hunde trænes. Der blev trænet på det niveau den enkelte ekvipage var på. Jeg kunne godt have ønsket mig, at vi kunne have løbet mere. Banerne var måske lige lange nok. Men vi kæmper videre i vores træning og lige pludselig sidder det lige i skabet. Jeg har allerede nu brugt mange af mine nye redskaber i min træning. Jouni – så flot et oplæg og en kæmpe indsats fra din side. Heidi – tak fordi vi måtte deltage, alle stod på pinde for at gøre deres ypperste for at vi alle var glade og fik mest mulig ud af denne weekend. Tak til de øvrige deltagere for en FANTASTISK weekend. Vi ses næste år”.

– Laila

 

“Det jeg har været mest glad for, har været at jeg blev presset til at løbe noget mere. Jeg fandt ud af, at jeg kunne nå at komme mere foran og få lavet flere skift, end jeg egentlig regnede med. Jeg har siden kurset udfordret mig selv mere både til træning og stævner, og taget nogle chancer, som jeg nok ikke ville have gjort før”.

– Emilie

 

“Jeg er meget glad for, jeg deltog i kurset med Jouni. Jouni er en meget dygtig og kompetent underviser, som lagde meget vægt på den basale handling, som jeg kunne bruge til min unghund.
Jeg syntes det var super fint, at Jouni startede med et fælles oplæg til, hvad hans kursus ville have vægt på. Forplejning og information var rigtig fin. Jeg kommer gerne igen næste år”.

– Malene

 

“Det var et herligt kursus. Forholdene var super, både selve banen, men også muligheden for at have vores telte helt op langs banen, så vi kunne sidde i skygge/ i ly for regnen og alligevel være på første parket.

Jouni var en motiverende instruktør, og jeg var især tilfreds med at han ved hver handling gav forslag til, hvordan indlæringen kunne foregå. Så var der jo lidt at tage med hjem til den unge hund. Jeg lærte nyt på kurset, og jeg har allerede med stor succes benyttet det til konkurrencer.
Bottom line; I´ll be back if Jouni will”.

– Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.