Feedback fra en skøn klient

Jeg har fået en skøn feedback fra en dejlig klient. Af hjertet 1000 TAK ❤️

Læs med nedenfor.

“Jeg var så usigelig heldig at vinde en coaching session hos Heidi i en konkurrence i foråret 2018, og det viste sig at være et tiltrængt vendepunkt i mit liv”.

“Jeg stod lidt i stampe mht. min jobsituation og mit privatliv var gået i standby mode, så jeg manglede et kærligt los bagi til at få vendt op og ned på mit syn på mig selv. Det må jeg sige, at Heidi formåede at hjælpe mig med på allerbedste vis i trygge rammer og på en måde, hvor jeg havde mig selv og mit mål med hele vejen igennem. Hvis jeg under samtalen kom på et sidespor, blev jeg blidt guidet videre og der var plads til at få kigget på alle nuancer fra flere perspektiver”.

“Nu her næsten et år efter, er mit mod på nye udfordringer eksploderet og jeg har en tro på, at jeg er god nok, at jeg kan klare mere end jeg lige i første omgang tror, og at jeg ikke har grund til at være bange for bare at springe ud i det nye – jeg skal nok lande og klare skærene”.

“Hvor er det dejligt og en fantastisk følelse at kunne mærke efter i maven, hovedet og hjertet, om noget er rigtigt eller forkert. Og ja, jeg tager stadig fejl engang imellem, men der er jo også her den største læring skal gøres. Jeg er i hvert fald ikke helt så bange for at lave fejl, som jeg var før, for jeg ved nu, at der kan vente mig et godt resultat forude”.

“Så jeg kan kun sige dig tusind tak for din store tålmodighed, din empati og din forståelse for det menneske, der sidder overfor dig – du er og bliver en ener, og jeg kan varmt og inderligt anbefale andre at tage en omgang coaching hos dig, hvis behovet for at få foretaget justeringer skulle opstå og det gælder for alle livets aspekter”.

“Desuden går jeg på hold hos Heidi med min unge Schapendoes, Jackpot. Her får jeg opbygget både min og hundens selvtillid, Vores samarbejde bliver styrket på alle områder igennem Heidis kyndige vejledning og vi vokser sammen fra gang til gang. Træningen er opbygget således, at vi altid går derfra med en følelse af at vi kan, og at det har været sjovt for os begge. Jeg gik også til træning med faderen til Jackpot, Hector. Han var vild og ikke særlig nem at træne med, da jeg startede hos Heidi, men ved tålmodighed og små skridt, er det i dag lykkes mig at få en fantastisk hund, som er næsten zen i hans opførsel og en skøn træningsmakker”.

“Hende Heidi har et særligt touch og hjerte for både 2- og 4-benede og derfor fortjener hun også den største ros, anbefaling samt respekt herfra”.

– Irene Petersen/ Tegnsprogstolk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.