Feedback fra 8 årig dreng

“Jeg er bedre til at sige stop.
Jeg er blevet god til ikke at slå fra mig.
Jeg har lært om amygdala farverne, og farverne hjælper mig til at sætte ord på, hvordan jeg har det”.

Feedback fra Louise, forælder til en 8 årig dreng

“Vores søn har haft 8 sessioner ved Heidi, og har fået et større selvværd og mere selvtillid.
Han har lært at sætte ord og farver på den vrede som nemt udløste konflikter både i forhold til hans søster og klassekammeraterne.

Han har lært at sige stop, og dernæst handle på, hvad hans næste skridt er uden at springe i luften eller blive udad reagerende.

Vi afleverede en frustreret dreng hos Heidi og allerede efter første session hentede vi en glad og utrolig lettet dreng med rank ryg. Han glædede sig til at komme i skole, og møde de børn som især udløste konflikterne og vreden i ham. Som ugerne gik blev der færre og færre konflikter både hjemme og i skolen.

Vores søn er blevet mere åben og fortæller om sine følelser, og hvordan han har det gennem amygdala farverne, som han er tryg ved. Hele familien har lært om amygdala farverne, så vi kan forstå følelserne i ham.

Lektielæsningen har tidligere været svær at komme igennem, og vi besluttede at, mens han gik i coaching forløb skulle han fokusere 100% på det, og så måtte vi indhente det forsømte hen over foråret. Efter 4 sessioner ved Heidi havde han selv mod på at læse igen.

Vi oplevede, at vores søn havde en helt ny tilgang til læsningen. To fejl på en side, hvor vi før stavede hvert andet ord. Vi blev alle glædeligt overraskede, og vi jublede. Tidligere fyldte frustrationerne over læsningen meget, men nu er det igen sjovt at læse.

Vreden titter nogle gange frem, men nu kan han sætte ord på den og fortælle hvad der sker.
Selvværdet, selvtilliden og troen på, at han godt kan er tilbage, og han bruger flittigt de værktøjer han har lært af Heidi.

Vi vil til enhver tid anbefale Heidi, og har allerede gjort det til flere. Hvem vil ikke hjælpe sine børn på rette vej. Det har hjulpet vores søn så meget, at han nu anbefaler sine kammerater at tage til coaching ved Heidi”.

– Louise, Forælder til 8 årig dreng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.