Feedback fra Rikke

“Jeg kan varmt anbefale Heidi Valbjørn Coaching. Jeg har haft 3 en til en sessioner med hende og et par telefon sessions.

Jeg har brugt coaching i forbindelse med, at jeg fik stress, men ikke blev sygemeldt.

Jeg gjorde alt for at blive frisk igen, stoppede med flere fritidsaktiviteter, gik til psykolog og fandt ud af, at jeg var udfordret af min daglige leder. Det var min daglige leder dog uenig i.

Jeg begyndte derfor hos Heidi. Ved hjælp af spørgeteknikker klarlagde Heidi hurtigt, at jeg var udfordret på flere fronter. Da jeg ikke ret gerne ville stoppe på mit arbejde fik jeg redskaber og øvelser, der kunne støtte mig i det daglige, og det hjalp mig rigtig meget.

Jeg har fået mit gode humør igen og er igen begyndt at tro på, at det jeg gør er rigtigt og godt nok. Jeg bruger stadig de fif som jeg fik af Heidi i min hverdag, og jeg er slet ikke i tvivl om, at skulle jeg få brug for det igen – vil jeg straks ringe til Heidi og få en tid.”

– Rikke, Chauffør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.