Feedback fra P.

“Jeg har altid været noget skeptisk angående coaching, og jeg har tvivlet på, hvad man kunne få ud af det. Jeg troede, jeg havde selvindsigt nok til, at det ikke ville tilføje meget. Men efter nogle mindre behagelige episoder på arbejde gjorde Heidi mig opmærksom på, at jeg muligvis kunne have gavn af coaching.

Jeg valgte derfor at give det en chance. Og det har jeg været rigtig glad for.

Heidi er en kvinde som på mange måder ikke er som de fleste, men hun har et hjerte af guld og brænder virkelig for at hjælpe mennesker (hjælpe sig selv).

Jeg har oplevet det som et stort plus, at Heidi selv arbejder i sundhedsvæsenet og således har stor forståelse for, hvordan hverdagen er. Det sparer også meget tid, at man ikke behøver at sætte coachen ind i den, trods alt, lidt anderledes verden som sundhedsvæsenet er.

Hvor det oprindelige udgangspunkt lå i arbejdssituationen, endte vi faktisk at bruge mest tid på andre områder, bl.a. parforhold og familieforhold. Alle på den samme meget støttende måde.

Det jeg har fået mest ud af, er at turde at stole på mig selv. At så længe jeg tager beslutninger fra et godt hjerte med de bedste hensigter, og så længe jeg kan stå inde for det, så er det ok, også selvom det ikke altid bliver som ønsket eller forventet. Denne grundlæggende mentale ro og at det er ok at følge min egen intuition er en stor gevinst for mig.

Og selvom denne mentalitet indimellem skal genopfriskes lidt, har det givet mig et mentalt overskud, og jeg har været rigtig glad for at have givet det en chance.

Så uanset hvilket område man kan bruge en mental og udfordrende støtte, så kan jeg varmt anbefale at give Heidi en chance.”

– P., Overlæge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.