Feedback fra Maria

“Ærligt må jeg sige, at jeg var lidt skeptisk. Coaching har altid for mig været noget hokus pokus, som måske nok kunne være fint for andre, men ikke for mig, som jo sagtens kan se og føle mig selv og derfor også føre mig selv gennem mit arbejdsliv på en god og forsvarlig måde – troede jeg.

Inden jeg fik set mig om, havde jeg fået en hidtil uset indsigt i mig selv. Jeg kunne pludselig gennem sessions med Heidi se, at der hvor jeg troede, jeg havde helt styr på det hele tog jeg fejl. Jeg var meget presset på mit arbejde og i stedet for at stoppe op og stille spørgsmålstegn ved det evigt voksende arbejdspres skruede jeg blot op for farten og længden af min arbejdsdag. Ikke sundt, det siger jo sig selv, men i mit eget lille hoved gav det god mening, indtil jeg skulle sætte ord på en almindelig arbejdsdag og om denne gav mig glæde.

Uha det var en hård proces, det er altid hårdt at skulle sætte ord på sig selv – både de stærke og svage sider, for de sider man hidtil synes havde været et tegn på styrke, blev pludselig sat i relief og op mod om det gav glæde altid at være 100% på arbejde og give alt af sig selv, på bekostning af at være en slidt og træt mor, når jeg kom hjem til min elskede søn.

Jeg har gennem min proces med Heidi lært, at det er ok at sige nej tak, det er ok at sige ”jeg vil gerne hjælpe dig, det bliver bare ikke i dag og vi må sammen sætte os ned og finde en passende og realistisk ramme for den ønskede opgave og løsning heraf”.

Når alt det er sagt er den vigtigste ting gennem mit coaching forløb med Heidi dog, at hun har lært mig at tage imod ros! Jeg er stadig ikke udlært, men øver mig hver dag på at minde mig om, at folk har gode hensigter når de siger HOLD DA OP DU ER GOD, og faktisk er jeg kommet dertil, at hold nu op det er FED følelse, når andre siger TAK og roser en for et veludført arbejde.

I dagens sundhedsvæsen er vi alle pressede og arbejder under rammer, som til tider kan virke uoverskuelige og ikke fair. Gennem mit arbejde med Heidi har jeg lært at sige fra på den gode måde, men også lært, at hvis vi alle lærer at give ros og tage imod ros når vi langt – SAMMEN ER VI ET HOLD OG ET HOLD KAN IKKE KNÆKKES!”

– Maria, Lægesekretær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.