Feedback fra Kathrine

“Jeg kom til Heidi pga. arbejdsmæssige problemer. Jeg havde svært ved at tackle tidspressede situationer uden, at det påvirkede mig psykisk og fysisk. Konkret gav Heidi mig nogle øvelser jeg kunne bruge i de pågældende situationer, men det mest altafgørende var, at hun fik mig til at finde svarene på spørgsmål, jeg ikke vidste jeg havde.

De arbejdsmæssige problemer bundede i en enorm usikkerhed på mig selv som bioanalytiker og som person. Hun fik mig til at indse, at de ting, som jeg så som en svaghed i virkeligheden er en kæmpestyrke. Mit forløb hos Heidi har gjort mig stolt af den jeg er, det jeg indeholder og har gjort at jeg ikke længere påvirkes negativt af de tidspressede arbejdssituationer.

Jeg vil anbefale Heidi til alle og enhver til enhver tid. Hendes imødekommenhed og ærlighed får én til at føle sig tryg og godt tilpas fra start til slut”.

– Kathrine, Bioanalytiker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.