Feedback fra Kathrine #2

“Jeg kan varmt anbefale coaching!

Inden jeg startede forløbet ved Heidi var jeg meget skeptisk, og jeg havde stor erfaring i at spænde ben for mig selv. Jeg troede ikke helt på, at coaching kunne give et andet syn på mig eller på min hverdag.

I begyndelsen var det svært at skulle åbne op for mine tanker og følelser, men Heidi har en evne til hurtigt at få én til at føle sig tryg og i gode hænder.

Jeg kunne godt føle mig fuldstændig drænet for energi efter en session, fordi jeg var nødt til at se indad for at finde svar på de udfordringer jeg havde.

Men i det lange løb har det givet mig så meget mere energi og gåpåmod til at løse de udfordringer jeg har.

Jeg har lavet øvelser og opgaver mellem sessionerne, og det har lært mig at være sikker i mine beslutninger og tro på, at det er de rigtige, i stedet for at være urolig for, om det måske er de forkerte.

Jeg havde en del regler for, hvordan verden så ud og jeg brugte meget energi på, hvordan jeg troede andre forventede tingene skulle være uden egentlig at vide det.

Heidi har hjulpet mig til at indse, at det er meget nemmere at finde ud af, hvad andre forventer ved at spørge direkte, end det er at skulle læse deres tanker og forsøge at regne ud, hvad det måske kunne være.

Heidi har givet mig mod til at tro på mig selv og jeg er blevet en meget mere selvsikker person.

Jeg bruger nu energi på mig selv og kan derfor give energi til andre”.

– Kathrine, bioanalytiker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.