Feedback fra Karin

“Jeg valgte Valbjørn Coaching, fordi jeg ved hvad hun står inde for, bl.a. fra hendes undervisning til min hund og jeg, men også Heidi som menneske samt hendes værdier.

Jeg havde brug for coaching til en privat situation, hvor jeg på daværende tidspunkt ikke selv formåede at samle mine tanker og handle hensigtsmæssigt.

Heidi hjalp mig til at få styr på mit tankemylder og lægge en handleplan i små skridt, så jeg selv kunne følge med og få succes.

Jeg har fået indsigt i mig selv som menneske, men har også endelig fået en forståelse af mine mangeårige uhensigtsmæssige handlemønstre – en slags aha – oplevelse. Disse handlemønstre har jeg fået arbejdet med i dybden og arbejder stadig med – det er jo en proces.

Jeg fik handlet konstruktivt på min situation, og kommet videre fra det vadested, jeg befandt mig i, før jeg modtog coaching.

Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at modtage coaching hos Heidi, og jeg er hende dybt taknemmelig for hendes skarphed og spot-on og hendes tilgang til tingene.

Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Heidi.”

– Karin, Uddannelseskoordinator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.