Feedback fra Helle

“Alle burde unde sig en session med Heidi Valbjørn. Jeg kom med en problemstilling, jeg håbede Heidi kunne hjælpe mig med – og det gjorde hun virkelig! Gennem hele sessionen lyttede Heidi anerkendende og det var en fantastisk oplevelse! Mens Heidi lyttede, tog hun noter. Hun bad mig beskrive problemstillingen, mens hun tog noter. Noterne hjalp mig til at SE mit eget problem…

Heidi ledte mig igennem processen, så jeg var tryg, og ved hele tiden at forholde mig til de noter hun lavede. Dermed fik jeg syn for min egen selvforståelse. Problemstillingen blev vendt og jeg opnåede et helt nyt syn på den. Heidis session gav mig efterfølgende timevis af selvransagelse, og det har virkeligt hjulpet mig til et nyt og meget mere positivt syn på MIG!!

Den positive tankegang har spredt sig som ringe i vandet, og har betydning for mange flere ting end jeg havde turdet håbe på!

Jeg tænker tit tilbage på den session med Heidi – som rykkede så meget på mig!!

Tusind tak Heidi – det var første – men absolut ikke sidste gang, du har coachet mig!”

– Helle, Bioanalytiker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.