Feedback fra Anni

“Du er selv ansvarlig for dit liv og kun du kan skabe ændringer i dit liv. Men en coach kan som en professionel træner/ mentor hjælpe dig i denne proces. Du er dermed ikke alene, men har en person som altid støtter og motiverer dig.

Heidi har i min proces været utrolig støttende og omsorgsfuld med mange skulderklap. Mit forløb har været præget af hyppig og svært generede migrænesygdom.

Heidi har også kunnet stille de kritiske spørgsmål, når en opgave/ udfordring ikke er blevet løst. Med sit store kendskab til den konkrete afdeling og dens personale har det været langt nemmere for mig at fremstille mine problemstillinger, end hvis jeg havde haft en udefrakommende coach.

Heidi har været særdeles god til at resumere de forudgående samtaler, så jeg hurtigt er bragt ind i ”arbejdet” igen, og har fastholdt mig til processen selv når det ”gjorde ondt ”, og jeg helst ville” løbe væk”. Har hjulpet på tidspunkter hvor jeg umiddelbart selv ville lade tingene være, og jeg ikke har orket at tage fat – og det er netop i disse situationer en professionel coach sikrer, at målet fastholdes.

Nøgleordene i Heidis og mit samarbejde er ærlighed, tillid, respekt og fortrolighed.”

– Anni Grove, Overlæge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.